Welkom bij Sassy Goods - waar pruiken een ware beleving worden!

✅ Gratis Verzending naar NL & BE ✅ Vóór 22 uur besteld, de volgende werkdag al in huis!

Mijn winkelmandje

Welkom bij Sassy Goods - waar pruiken een ware beleving worden!

 

(foto @boofotoo.zakelijk) 

Ben je het zat om dezelfde glimmende (carnavals)pruiken tegen te komen? Of om geconfronteerd te worden met dure pruiken van matige kwaliteit die je worden aangeraden als je ziek bent? Lace pruiken die je honderden euro's kosten en niets meer bieden dan dat? Wij begrijpen je volledig, en we zijn hier om een revolutie teweeg te brengen in de pruikenwereld!

Bij Sassy Goods draait alles om eerlijke en prachtige pruiken die jou laten opvallen. We zijn dit bedrijf gestart uit liefde voor pruiken en met als doel om pruiken toegankelijker te maken voor iedereen.

Jij bent uniek en verdient pruiken die net zo uniek zijn als jij. Geen eenheidsworst, saaie kleuren of matige kwaliteit meer. We willen jou inspireren met geweldige pruiken van uitstekende kwaliteit.

Onze zoektocht begon naar de mooiste pruiken, met oog voor kleur en kwaliteit, maar altijd tegen de best mogelijke prijs. En we gingen verder dan dat, want we hebben ook onze passie voor oefenhoofden omarmd!

Bij Sassy Goods geloven we dat pruiken en oefenhoofden beschikbaar moeten zijn voor IEDEREEN. Daarom hebben we een breed scala aan producten in verschillende kleuren en prijsklassen, variërend van pruiken tot lace pruiken en oefenhoofden. Geen saaie standaardopties, want jij bent allesbehalve saai!

In 2019 zijn we gestart en door de jaren heen hebben we dankzij jullie fantastische vragen, succesverhalen en foto's onze collectie kunnen uitbreiden. Na uitgebreide tests en experimenten hebben we alleen de mooiste en beste pruiken in onze webshop opgenomen.

Natuurlijk staan we er niet alleen voor. Samen met ons geweldige team maken we Sassy Goods tot een succes:

  • Sadaf (Inkoopster, gevestigd in China)
  • Het klantenserviceteam: Abigail, Gideon en Ruben ( je hebt ze misschien al gesproken!)

Als je vragen hebt, stuur me gerust een berichtje via de chat of een DM via Instagram (@sassygds). Ik vind het geweldig om met je te praten!

Jij bent een absolute topper en je verdient de mooiste en beste pruiken. Bij Sassy Goods zorgen we ervoor dat je straalt en vol vertrouwen de wereld tegemoet treedt!

Veel liefs,

Aletta en het team! 😚

 

Onze Favorieten!

 

 

Deze mooie pruik met uitgroei heeft een prachtige platinum blonde kleur, waardoor deze extra opvalt en I love that 😄

Jaa de roze, is een bestseller bij ons! Kan niet ontbreken in jouw pruiken-garderobe, toch? 

Pruik Bruin Lace Wig - Sassy Goods Pruiken Dames Lang Haar - Incl. Haarnetje - Wasbaar - 65 cm

Ja.. deze is zo sexy, toch? Mooi steil haar in een prachtige kleur. Dit is de lichtbruine lace wig!