Een pruik kiezen - Goede kwaliteit pruiken - Snelle levering - Goede service – Sassy Goods

✅ Gratis Verzending naar NL & BE ✅ Vóór 22 uur besteld, de volgende werkdag al in huis!

Mijn winkelmandje

Een pruik kiezen! Waar moet je op letten?

Ondanks revolutionaire veranderingen in de pruikenindustrie en in de manier waarop pruiken eruitzien en aanvoelen, blijven veel misvattingen over pruiken bestaan. Hier zijn enkele van de meest voorkomende mythen.


FABEL #1: Pruiken zijn heet, jeuken en zitten niet lekker.


Niet waar. Innovaties in het ontwerp van pruiken hebben geresulteerd in pruiken die lichter en comfortabeler zijn dan ooit tevoren - met veel van de huidige pruiken die 60 gram wegen. of minder. Dunnere inslagen (stof waaraan vezels zijn genaaid) en een lichtere kapconstructie zorgen voor een betere luchtcirculatie. Nieuwe lichtgewicht pruikvezel zoals WhisperLite is zachter en fijner, wat resulteert in een nog lichtere look en feel. Veel pruiken zijn ook verkrijgbaar in vertelbare maten, wat ervoor zorgt dat de pruik comfortabel en stevig op zijn plaats blijft zitten.


FABEL #2: Pruiken van echt haar zijn beter omdat ze natuurlijker zijn.


Een van de grootste misvattingen over pruiken is dat pruiken van 100% mensenhaar er natuurlijker uit zullen zien dan synthetische pruiken. Veel vrouwen zijn bang dat "synthetische" pruiken er synthetisch uit zullen zien. Dit is niet waar! Elk type pruik heeft zijn eigen unieke voordelen.


Synthetische pruiken zijn voorgestyled en zijn het gemakkelijkst te verzorgen. Om deze reden worden synthetische stijlen meestal aanbevolen door stylisten aan klanten die een behandeling ondergaan. Synthetische pruiken bieden ook een verscheidenheid aan comfortfuncties, waaronder antislipvoeringen en lichtgewicht vezels.


Pruiken van echt haar, hoewel veelzijdiger, zijn niet voor gestileerd en vereisen daarom meer werk. In tegenstelling tot synthetische stijlen, kunnen deze pruiken met een hogere warmte worden gestyled. Ze hebben de neiging om iets meer te wegen en vereisen vaak wat trimmen en maatwerk.


FABEL #3: Pruiken kunnen de hoofdhuid beschadigen en de natuurlijke haargroei vertragen.


Niet waar. Het dragen van een pruik is niet schadelijk voor de hoofdhuid en remt de hergroei niet. Veel vrouwen kiezen ervoor om een ​​pruik te dragen omdat het hun gemoedstoestand en zelfvertrouwen kan verbeteren. Andere voordelen van het dragen van een pruik zijn onder meer het helpen behouden van de lichaamswarmte en het voorkomen van overmatige blootstelling van de gevoelige huid aan de natuurlijke elementen.


Alle blogs

Laat jouw reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden weergegeven