Feestdagen - Pruiken Online - Pruik Echt Haar - Binnen 24 uur in huis – Sassy Goods

✅ Gratis Verzending naar NL & BE ✅ Vóór 22 uur besteld, de volgende werkdag al in huis!

Mijn winkelmandje

Feestdagen tips: de mooiste pruiken

Feestdagen tips: de mooiste pruiken

 

Het is midden december en de feestdagen zijn nu echt in aantocht. Wil jij een stralend kapsel deze kerst, maar heb je weinig inspiratie? Koop dan nog een van onze mooie pruiken en ga met prachtige haren de feestdagen in! In dit blog lees je meer over onze mooiste pruiken voor de feestdagen.

 

Luxe Lichtbruine Pruik Front Lace Wig

 

De lichtbruine Lace Wig is een van onze favoriete pruiken. Verander je kapsel in no time in prachtig steil lichtbruin haar. Deze pruik is 65 cm, hierdoor heb je een mooie bos lang haar. Vind je het te lang? Geen probleem! De lichtbruine pruik kun je gemakkelijk in model knippen, zodat je het kapsel kunt stijlen zoals het bij jou past. Liever krullen of een slag in je haren? Je kunt de pruik stijlen, föhnen en krullen.

Tip: de lichtbruine pruik is in de actie voor € 69,95

lace wig kopen - bruine pruik - pruiken online - pruik echt haar - pruiken outlet - goedkope pruiken

Tip: de lichtbruine pruik is in de actie voor € 69,95!

 

Blonde Pruik - met uitgroei

Ben jij meer een blond type? Natuurlijk shop je bij SassyGoods ook prachtige blonde pruiken. Onze blonde pruik is 70 cm lang, waardoor hij lang genoeg is om zelf in model te knippen en/of te stijlen. Je kunt er alle kanten mee op! Daarnaast heeft deze pruik innovatie schuifjes, hierdoor kun je hem gemakkelijk aanpassen aan de grootte van je hoofd. Heel handig en fijn, want zo zit de pruik altijd mooi. Het haar is zacht en glanzend, waardoor jij stralend de feestdagen in gaat.

blonde pruik - pruiken online - pruik echt haar - pruiken outlet - goedkope pruiken

De blonde pruik shop je voor maar € 39,95.

 

Roze Pruik - Ombre Kleur

 

Dit is echt zo’n mooie pruik! De roze lange pruik heeft een prachtige ombre effect, waardoor hij mooi overloopt in kleur en hierdoor niet te fel van kleur is. Wil je eens wat anders dan bruin of blond, dan is deze roze pruik perfect voor jou. De roze pruik is 70 cm, waardoor je ook deze naar wens kunt bijknippen. Door de subtiele roze kleur, kun je deze nog met veel kledingstukken combineren. Ideaal!

roze pruik - pruiken online - pruik echt haar - pruiken outlet - goedkope pruiken

De roze pruik is in de actie voor € 39,95.

Wil je stylingtips en haartutorials zien? Bekijk dan onze Instagram! Hier vind je allerlei foto’s en filmpjes hoe jij de pruik het mooiste kunt stijlen.

 

Bestel je bij ons voor 22:00 op werkdagen? Dan wordt het dezelfde dag nog verzonden. Wil je de pruik voor de feestdagen in huis hebben? Bestel dan zo vroeg mogelijk, i.v.m. drukte bij de post.

 

Wij wensen je een stralende kerst toe!

Laat jouw reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden weergegeven