Hoe behandel je klitten in je pruik? Pruikenwinkel - Snelle Levering - Goede kwaliteit – Sassy Goods

✅ Gratis Verzending naar NL & BE ✅ Vóór 22 uur besteld, de volgende werkdag al in huis!

Mijn winkelmandje

Hoe behandel je klitten in jouw pruik?

Op het moment dat je een pruik in huis haalt, zijn er direct belangrijke zaken waar je mee te maken krijgt. We hebben het dan over het onderhouden van de pruik en het behandelen van klitten. Beiden zijn relatief precieze werkzaamheden, die je op de juiste manier moet uitvoeren voor een maximaal resultaat. Vandaar dat we daar bij deze even bij stilstaan. 

Klitten behandelen: Hoe werkt het?

Het behandelen van klitten. Ook deze komen namelijk veelvuldig voor bij het gebruik van een pruik. Het is dan wel belangrijk dat je precies weet hoe je hiermee om moet gaan. Ook bij het behandelen van klitten geldt dat er een aantal standaardregels zijn waar je je aan moet houden. Met deze op de voorgrond ga je altijd op de juiste manier te werk. Echter is bij het behandelen van klitten ook de volgorde belangrijk: 

  1. Voel met je hand waar de klitten zich bevinden
  2. Kies er één uit
  3. Pak het haar een stuk boven de klit vast met één hand
  4. Pak met je andere hand een kam en begin door de klit heen te kammen
  5. Herhaal dit proces voor alle klitten

Daarbij is het van groot belang dat je altijd het volgende in je achterhoofd houdt:

  • Kam het haar NOOIT wanneer het nog nat is

Wanneer je dit met nat haar doet, kan dit allerlei negatieve effecten op het haar zelf hebben. Deze zie je dan terug wanneer het haar weer opdroogt. 

Heb je dus een pruik of ben je van plan om een pruik te kopen? Hou dan de bovenstaande informatie in het begin altijd bij de hand. Door op de juiste manier aan de slag te gaan, maximaliseer je voor jezelf de kans dat je tevreden bent en blijft over het haarwerk. Je maakt er dan jarenlang met veel plezier gebruik van. De juiste informatie op dit gebied zorgt ervoor dat je geen onnodige fouten maakt waar je op een later punt spijt van krijgt. 

 

Wil je één van onze mooie pruiken in huis halen, zoals deze prachtige roze pruik? Klik op de foto hieronder om naar de pruik te gaan!

 

roze pruik dames - pruiken online - beste pruiken


Alle blogs

Laat jouw reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden weergegeven