Wat kun je doen bij haarverlies? Pruikenwinkel - Snelle levering - Goede kwaliteit - Goedkope pruiken – Sassy Goods

✅ Gratis Verzending naar NL & BE ✅ Vóór 22 uur besteld, de volgende werkdag al in huis!

Mijn winkelmandje

Wat kun je doen bij haarverlies?

Haarverlies is natuurlijk nooit fijn. Of je nu een man of een vrouw bent, we hechten allemaal veel waarde aan een goede bos haar. Daarbij zijn er verschillende oorzaken van haarverlies. Maar wat misschien wel veel fijner is om te horen; er zijn ook meerdere oplossingen mogelijk. Zo is er uiteindelijk altijd licht aan het einde van de tunnel.

Belangrijke oorzaken van haarverlies

Wanneer het aankomt op haarverlies, dan zijn er een paar mogelijke oorzaken die er bovenuit steken. Een van de meest bekende voorbeelden is wanneer er sprake is van kanker. Op het moment dat je dan chemotherapie krijgt, begint je haar langzaam uit te vallen. Het fijne is dan wel dat je weet dat het na de chemotherapie weer terug gaat keren.

Een andere belangrijke oorzaak van haarverlies is alopecia. Bij alopecia ontstaan er vaak eerst specifieke kale plekken, alvorens de kaalheid zich steeds verder uitbreidt. Zo krijgen sommigen dan ook te maken met haaruitval in de wenkbrauwen. Maar wat kun je nu tegen deze oorzaken van haarverlies doen?

Het antwoord is vrij simpel; een pruik aanschaffen.

Pruik met echt haar of synthetisch haar kiezen?

Wanneer je eigenlijk voor de eerste keer kennis gaat maken met een pruik, dan is de keuze lang niet altijd even makkelijk. Moet je nu voor een pruik met echt haar kiezen of met synthetisch haar? Wat zijn de belangrijkste verschillen tussen beide opties?

Echt haar

Laten we allereerst de pruiken met echt haar onder de loep nemen. Ze zijn bijvoorbeeld bekend om hun draagbaarheid van 24 uur per dag. Bovendien krijg je niet te maken met een zweterige hoofdhuid en is er in beperkte mate sprake van kriebel. Nadelen zijn dan weer dat de levertijd vaak erg lang is, het haar soms van slechte kwaliteit is en het er niet natuurlijk uitziet.

Synthetisch haar

Synthetisch haar is tegenwoordig niet meer van echt haar te onderscheiden. Gemaakt van een dunne vezel, ziet het er zeer natuurlijk uit. Bovendien staat het erom bekend dat het goed in het juiste model blijft zitten. Zelfs na een wasbeurt. Ook staan ze bekend om hun goede kleurbehoud en de betaalbare prijs.

Wil je dus op een betaalbare wijze een volledig natuurlijk haarwerk aanschaffen?

Dan doe je er goed aan om voor synthetisch haar te kiezen. Het is bovendien niet alleen zeer onderhoudsvriendelijk, maar blijft ook nog eens een lange tijd in een optimale staat. Zo ben je de komende tijd voorzien van prachtig haar en ga je weer met een mooie glimlach door het leven.

Check hier de lichtbruine synthetische pruik mét lace front (die is minimaal zichtbaar op je voorhoofd!) Klik dan op de foto om naar de front lace pruik te gaan!

lace wig goedkoop bestellen pruik kopen

Alle blogs

Reacties

Esther
12:28 Friday.09 December 2022

Een kennis van mij heeft ook last van haarverlies door Alopecia. Ze is op dit moment bezig met het bekijken van de verschillende opties. Een pruik zou ze ook erg graag willen hebben. Ik zal haar deze informatie doorsturen. https://www.haarhuishammer.nl/servicegebied/drachten

Laat jouw reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden weergegeven